Login
Print
Group Companies
 Kopi hijau adalah inti operasi kami. Kami memandang hadapan berkhidmat untuk pelanggan kami dengan darjat yang unik dan menggunakan kekuatan kumpulan perdagangan kopi hijau yang paling terbesar di dunia.

Kami dapat mendapatkan kopi dari mana-mana dalam Neumann Kaffee Gruppe untuk menjamin bahwa kami optimize baik harga mauhupun khidmat.

Di kombinasi dengan pejabat kami di Jepun, Bero Coffee Japan, kami bekerja untuk mendapatkan kopi bagi pelanggan kami di Asia dan Oceania.

Kami sudah mulai membeli biji kopi Arabica pengelolahan basah bagi kumpulan kami dari daerah Yunnan pada tahun-90an, di mana tidak ramai yang tahu tentang penghasilan kopi di negara Cina.

Sepanjang tahun-tahun tersebut, kami telah menimba pengetahuan dalam penguasaan dan pengawalan mutu kopi Cina. Bero Coffee Singapore merupakan ejen pembeli yang terkemuka di kalangan pengeksport-pengeksport Cina melalui pemahaman dan hubungan pekerjaan yang baik. Hari ini, negara Cina merupakan antara negeri terpenting asalnya kopi untuk pemanggang kopi(roasters) disebabkan saingan dalam harga kopi.

Kami sering membantu anak-anak syarikat untuk mendapatkan sumber kopi yang bermutu tinggi dalam daerah di mana tiadanya Neumann Kaffee Gruppe. Dengan adanya pengetahuan tempatan, hubungan-hubungan baik dan kepakaran mutu, kami mampu menambah nilai kepada anak-anak syarikat kami.